سيد احمد محيط طباطبائي اضافه کرد: هم اکنون اقدامات اوليه به منظور معرفي هرچه بيشتر اين مجموعه در زمينه چاپ بروشور و کاتولوگ، آماده سازي و ايجاد فضاهاي معرفي با استقرار راهنماياني مجرب، نورپردازي و آماده سازي مسير و به نوعي ساماندهي براي معرفي انجام شده است.
وي افزود: اين منطقه و محدوده آن بايد مورد بازديد و بررسي عمومي و تخصصي قرار گيرد، بدين منظور تبديل اين مکان به يک سايت موزه مي تواند بسيار تأثيرگذار باشد.
طباطبائي از ديگر اقدامات انجام شده در اين تپه در سال هاي اخير به ساماندهي محوطه پيرامون تپه ميل و ايجاد مسيرهاي دسترسي به وسيله پله هاي چوبي براي بازديدکنندگان، تأسيس موزه اي کوچک اشاره کرد.
به گفته اين مقام مسئول؛ نخستين بار، اين تپه در اوايل قرن بيستم توسط گيريشمن کاوش شد وي پس از کاوش، اين مکان را آتشکده اعلام کرد ، اما کاوشها و بررسيهاي اخير انجام شده توسط باستانشناساني چون؛ شيباني بر آتشکده بودن اين مکان خط بطلان کشيده و اين مکان را يک معبد مهري يا يک ساختمان حاکميت در دوره اواخر ساساني معرفي کرد.
طباطبائي در پايان يادآور شد:بر اساس کاوش هاي انجام شده در کنار گچ بريها و آثار دوره ساساني آثار دوره اسلامي نيز بهدست آمد که بخشي از اين آثار بهدست آمده از کاوشها در موزه تپه ميل نگهداري مي شود./119
انتهای پیام/